vineri, 17 mai 2013

Vraja papusilor cusute
1 papusa rosie
1 papusa albastra
panglică roz
aţă şi ac

Coase doua papusi sau comanda-le aici. Taie două inimi de hârtie, pe una scrie numele şi data ta de naştere, pe cealaltă numele şi data de naştere a celuilalt, pune-le în numele păpuşii corespunzătoare ( roz pentru femeie, albastru pentru bărbat)  şi închide capul păpuşii.
Pune păpuşile una peste cealaltă faţă în faţă şi leagă-le cu panglica roz de câte ori e necesar să rămână lipite ( la mine au fost necesare 4 răsuciri)
Când ai terminat spune descântecul „ Dragoste adevărată, dragoste a mea rămâi cu mine pentru totdeauna

12 comentarii:

 1. EU m am indragostit de un baiat si si el de mine dar nu i am zis ca sunt divortata cu doi copii cand a aflat ca sunt divorzata cu copii nu a mai vrut sa stie nimic de mine. Nu imi mai raspunde la mesaje la telefon cand il sun. Ce asi putea face pentru al avea din nou cu mine. Multumesc anticipat.

  RăspundețiȘtergere
 2. Luati 3 lumanari roz le puneti intr-o farfurie cu zahar in cel mai inalt loc din casa le aprindeti si puneti 3 dorinde.De servici, dragoste si una impisibila rugandy-va la sfantul Rafael sfantulMihail sfa ntul Gavril dupa le aprindeti trebuie sa se arda de tot.A 3 zi publicati asta multumindu-le df pe un sait sau la ziar si a 4 zi vedeti ce se intampla.Ii multumesc sfantului Rafael sfantului Mihail sfantului Gavril.

  RăspundețiȘtergere
 3. Daca vreti sa vorbim scrieti la flory_31alx@yahoo.com ca si eu cu alte pers cautam de cativa ani..nu apelati la Florica din Targoviste, ca baiatul ei ii face reclama cu nu stiu cate nume ..e teapa!!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Buna la intereseaza si pe mine o vraja cu papusile pt a fi impreuna cu iubitul meu pt totdeauna ma puteti ajuta ?

   Ștergere
  2. Buna la intereseaza si pe mine o vraja cu papusile pt a fi impreuna cu iubitul meu pt totdeauna ma puteti ajuta ?

   Ștergere
 4. Am fost rănită și inima sa stricat când o problemă foarte mare a avut loc în căsnicia mea acum șapte luni, între mine și soțul meu. atât de îngrozitor încât a dus cazul în instanță pentru divorț. el a spus că nu a vrut niciodată să stea cu mine din nou, și că nu mai mă iubește. Așa că a împrăștiat casa și mi-a făcut pe mine și pe copiii mei să treacă prin dureri severe. Am încercat toate mijloacele mele posibile să-l duc înapoi, după ce am cerșit mult, dar nu i-am făcut nici un folos. Și a confirmat că ia luat decizia și nu a vrut niciodată să mă vadă din nou. Deci într-o seară, când mă întorceam de la muncă, m-am întâlnit cu un vechi prieten al meu care mi-a cerut soțul. Așa că i-am explicat toate lucrurile, așa că mi-a spus că singurul mod în care îl pot aduce pe soțul meu înapoi este pentru a vizita o vrăjitoare, pentru că a lucrat cu adevărat și pentru el. Deci niciodată n-am crezut în vrajă, dar nu aveam altă alegere decât să-i urmez sfaturile. Apoi mi-a dat adresa de e-mail a vrăjitorului pe care la vizitat. ogagakunta@gmail.com. A doua zi dimineață, am trimis un e-mail la adresa pe care mi-a dat-o, iar vrăjitorul mi-a asigurat că îmi voi aduce sotul înapoi a doua zi. Ce afirmație uimitoare! N-am crezut, așa că a vorbit cu mine și mi-a spus tot ce trebuie să fac. Apoi în dimineața următoare, așa de surprinzător, soțul meu, care nu mi-a sunat în ultimele 7 luni, mi-a sunat pentru a mă informa că se întoarce. Atât de uimitor!! Așa sa întors în aceeași zi, cu o mulțime de dragoste și bucurie, și-a cerut scuze pentru greșeala lui și pentru durerea pe care mi-a provocat-o eu și copiii mei. Apoi, din acea zi, relația noastră era acum mai puternică decât a fost înainte, cu ajutorul unei vrăjitoare. Deci, vă voi sfătui acolo dacă aveți orice problemă de contact ogagakunta, vă dau 100% garanție că el vă va ajuta .. Trimiteți-l la adresa de e-mail la adresa: ogagakunta@gmail.com sau sunați la +2348069032895

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Doamne Camila nr care l ati dat e de Nigeria. E Roman care locuieste acolo sau e nigerian. Cum v ati inteles cu El daca nu e Roman. Sau e doar o poveste c'è ati scriu?

   Ștergere
 5. Eu ma ocup cu impreunari insa prefer sa nu dau prea multe detali am destui clienti care asteapta sa i ajut. putini iau si multi refuz. Ceea ce nu stiti voi este ca o persoana care intradevar vrea sa faca ceva trebuie sa isi implice sanatatea, iar asta este raspunsul la vrajitoarele care iau bani si nu fac nimic. nimeni nu isi implica sanatatea cand e vorba de muncit ca stiu foarte bine ce i asteapta. dar nu mi se pare corect sa ceara bani doar sa i foloseasca in scopuri personale, iar apoi sa nu mai raspunda la telefon.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Va rog să mă ajutați. Lasa-ti un Nr de contact sau e-mail. Va implor. Va voi spune în e-mail despre ce este vorba și dvs decideți dacă mă ajutați sau nu.

   Ștergere
 6. anonim ajutama te rog mam indragostit de o escorta si ea si a batut joc de mine de sentimentele mele si de bani mei. si acum as vrea sa io intorc, as vrea sa o fac sa se intoarca la mine sa o leg de mine sa faca ce ii zic eu. cum poti sa ma ajuti

  RăspundețiȘtergere